Dijimaris Medya © 2025. Tüm hakları saklıdır.

twit

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bilgi
  4. »
  5. MasterChef Ayten Saner’den lezzet dersi

MasterChef Ayten Saner’den lezzet dersi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
6 0

MasterChef Türkiye 2025’in ana kadrosunda yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli Ayten Saner, Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileriyle mutfakta bir araya geldi. Saner’in öncülüğünde tepsi mantısı hazırlayan gençler, geleneksel bir lezzeti öğrenmenin heyecanını yaşadı.

GELENEKSEL BİR LEZZETİ ÖĞRENDİLER

Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler, MasterChef yarışmacısı ve eğitmen Ayten Saner ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadı. Saner’in öncülüğünde tepsi mantısı hazırlayan gençler, geleneksel bir lezzeti öğrenmenin heyecanını yaşadı. Mesleki eğitimin yanında gençleri hayata da hazırlayan Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde, mantı hazırlığı sırasında artan hamurlar çorba yapılarak değerlendirildi. Böylece gençlere mutfakta hiçbir ürünün ziyan edilmemesi gerektiği uygulamalı olarak gösterilmiş oldu.

“YENİ PENCERELER AÇIP, UFUKLARINA IŞIK TUTUYORUZ”

Beyaz Kalpler mutfağında görev yapan Ayten Saner, öğrencilerle birlikte mutfakta bulunmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu söyleyerek, “Yeni pencereler açıp ufuklarına ışık tutuyoruz. Onlarla bir arada hemhal olup gönüllere dokunuyoruz. Öğrencilerimle birlikte asırlara uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkıyoruz. Sağlıklı, lezzetli ve bir o kadar da irfan dolu sofraları öğrenmeye, hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

MASTERCHEF BAŞARISINI GENÇLERLE PAYLAŞTI

Lokanta, otel ve çeşitli kurum mutfaklarında yıllarca çalışan Saner, bu yıl MasterChef Türkiye 2025’in ana kadrosuna girerek ilk 20 yarışmacı arasına adını yazdırmıştı. Yarışmadaki heyecanını gençlerle paylaşan Saner, hem ekran başarısıyla hem de Beyaz Kalpler’deki çalışmalarıyla Kocaeli’ni gururlandırıyor.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir